Mentalno Zdravlje

Mentalno Zdravlje
 • Kovanice listopada - problemi s probavom, gušterača, crijeva, probleme s donjim dijelom probavnog sustava. Uganuća, sojevi, dislokacija ili iščašenje, prijelom tetive. Da ide paracetamol? Od popularnih lijekova, na primjer, Экседрин Мигра-stop - protiv migrenowym glavobolje, u sastavu sadrži paracetamol, acetilsalicilnu kiselinu i kofein. Svakako vrijedi pogledati i lijek Панадол Femina - kombinacija парацетамола s butylobromkiem hioscyny - što nam daje djelovanja lijeka анальгезирующее i dijastoličkog krvnog tlaka. Pa, što je ranije spomenuto, sve u vrećice i tablete protiv prehlade, gdje je paracetamol, obično u kombinaciji s efedryną, koji sjedi na sluznicu i razne druge pomoćne tvari, pomaže u borbi protiv simptoma prehlade.

 • Koliko je vjerojatno da će ljudi s rakom imaju manjak joda? U studiji 60 pacijenata s različitim vrstama raka, dao im je jod, a onda взвесил njegovo izlučivanje mokraćom. Sve 60 pronašao ozbiljan nedostatak joda u tijelu i bio je zadovoljan igrom i višak broma. U najboljem slučaju pacijenti wydalali 50 % doze, a u najgorem-stopa je 20 % (to znači da 80 % doze joda u tijelu je prestala sebe). Sto posto oboljelih od raka je deficit joda! Ovaj problem je zaista tiče populacije, tako rak pogađa sve više i više ljudi.

 • Istina je u tome da je to čudotvorni lijek za nekoliko mjeseci u godini je besplatan, jer to dolazi od sunca, ali da na koži nastala vitamina D mora biti odgovarajuće uvjete. Da se akumuliraju zalihe ovog vitamina, ljetna sezona će biti dovoljno da se pokaže u kupaći kostim na suncu u trajanju od oko 20 minuta, a samo oko 12:00, da naša koža proizvodi i do 20 000 jedinica vitamina D3. Treba imati na umu da se vitamin D3 nastaje u koži nakon otprilike 12 sati od sunca, i u to vrijeme nećete moći koristiti s jedrenja, jer smo уничтожим proizvodnju vitamina D u koži.
  Nije lako, stoga, proizvodnja vitamina D u koži, tako da je većina od nas, došlo je akutna nestašica ga (pogledajte, molim vas, video na tu temu istraživanja televizije na kraju ovog članka).

 • Moderna znanstvena istraživanja svjedoče o tome da degenerativnih bolesti kao što su rak, bolesti kardiovaskularnog sustava, srca, reumatskih bolesti, Alzheimerove bolesti, moždanog udara, nisu postaje bolest sama za sebe, te su manifestacije akcije oksidacije telefon, nasilającego s godinama. Uloga slobodnih radikala u procesu starenja iznosi 80 - 90 %.


  Zbog toga liječenje određene bolesti nema smisla. Čak i na privremeno zaustaviti razvoj bolesti, a pri stalnom slobodnih radikala, javljaju recidivi. Trebamo usporiti obrazovanje viška slobodnih radikala i preranog starenja našeg tijela.

 • ADS
  vrijedi vidjeti
  Prištići i akne dolaze bez ikakvog upozorenja, a najčešće se pojave zbog masne kože lica. Saznajte kako ih se riješiti prirodnim tretmanima
 • Onda, kao zaštita organizma soli i vode, doziranje vode ovisi od stanja bilance vode svakog. Do "cilja" s dodatkom 50 ml na dan pitke vode svaka 3 dana i javlja se nakon 10-15 dana. Svima koji żłopali preko 1,5-2л u dan, i naravno, tu su oštećenja bubrega za filtriranje teže vratiti NZFN i da traje duže. Tako bi se potrošnja 500 ml na dan, dok volumen urina postiže 750-800 ml na dan.

  Zatim strpljivo i polako dodajte 50 ml svaka 3 dana, dok ne dođete do NZFN.